Πολιτική Επιστροφών / Ακυρώσεων

Επιστροφή μη ελαττωματικών προϊόντων

 1. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε την παραγγελία σας ή μέρος αυτής, έχετε την δυνατότητα να το κάνετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που παραλάβατε την παραγγελία σας, επικοινωνώντας με το  τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της   Apollonia Politia στο email hello@pinkdot.gr ή τηλεφωνικά στο + 30 2310 80 6187.
 2.  Συσκευάστε το προϊόν με την συσκευασία που σας είχε σταλεί, προς αποφυγή φθοράς κατά τη μεταφορά του. Συμπεριλάβετε το Έντυπο Υπαναχώρησης, το οποίο σας έχει σταλεί με την παραγγελία σας. Εναλλακτικά μπορείτε να το κατεβάσετε ΕΔΩ. Τα προϊόντα θα πρέπει να επιστραφούν στην αρχική κατάσταση στην οποία σας παραδόθηκαν και εσείς να εξασφαλίσετε ότι τα προϊόντα δεν έχουν αλλοιωθεί, τροποποιηθεί ή χρησιμοποιηθεί. Είναι απαραίτητη η αποστολή της απόδειξης.
 3. Τo τμήμα εξυπηρέτησης πελατών θα δώσει την εντολή περισυλλογής του προϊόντος στην εταιρία courier ( ΕΛΤΑ Courier) από το μέρος που έχετε δηλώσει πως επιθυμείτε να πραγματοποιηθεί (εντός Ελλάδος). Η επιστροφή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που δηλώσατε το αίτημα σας. Εναλλακτικά μπορείτε να προχωρήσετε στη διαδικασία επιστροφής με οποιαδήποτε εταιρία courier επιλέξετε.
 4. Το πακέτο θα αποσταλεί στο κατάστημα του Pink DotApollonia Politia Hondos Center: Λεωφόρος Γεωργικής Σχολής 84, Πυλαία, Θεσσαλονίκη, 57001, Τηλέφωνο επικοινωνίας +30 2310 80 6187

Εφόσον η επιστροφή δεν αφορά ελαττωματικά προϊόντα θα επιβαρυνθείτε με μεταφορικά έξοδα.

Έξοδα επιστροφής: 12€ ( εάν επιλέξετε τα ΕΛΤΑ Courier) μέχρι 2 κιλά.

Κάθε επιπλέον κιλό χρεώνετε 2,72€

Αλλαγές μη ελαττωματικών προϊόντων.

Για την αποστολή των προϊόντων στο κατάστημά μας, θα πρέπει να ακολουθήσετε τα ίδια βήματα όπως στην περίπτωση της Επιστροφής.

Αφού παραλάβουμε και αξιολογήσουμε τα προϊόντα θα πρέπει να προχωρήσουμε σε ταυτόχρονη επιστροφή χρημάτων και καταχώρηση νέας παραγγελίας.

Εφόσον η αλλαγή δεν αφορά ελαττωματικά προϊόντα θα επιβαρυνθείτε με τα παρακάτω μεταφορικά έξοδα:

Έξοδα επιστροφής: 12€ (εάν επιλέξετε τα ΕΛΤΑ Courier)

Έξοδα νέας αποστολής :12 € 

Σε περίπτωση αντικαταβολής θα επιβαρυνθείτε με επιπλέον χρέωση 2 €

Επιστροφή / αντικαταστάσεις ελαττωματικών προϊόντων

Για την αποστολή των προϊόντων στις αποθήκες μας, θα πρέπει να ακολουθήσετε τα ίδια βήματα όπως στην περίπτωση της Επιστροφής μη ελαττωματικών.

Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος ή μη συμμόρφωσης των παραδοθέντων προϊόντων σε συνάρτηση με την παραγγελία, η επιστροφή των προϊόντων πραγματοποιείται αποκλειστικά με τα ΕΛΤΑ Courier και τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τo Pink Dot

Για να γίνει δεκτή η επιστροφή / αλλαγή θα πρέπει να ισχύουν τα παρακάτω:

 • Η συσκευασία να είναι ακέραιη χωρίς φθορές και σκισίματα.
 • Το προϊόν να μην είναι αλλοιωμένο και να μην έχει δοκιμαστεί / χρησιμοποιηθεί.
 • Το προϊόν να μην έχει έρθει σε άμεση επαφή με το δέρμα.
 • Το προϊόν να βρίσκεται σε τέλεια/άριστη κατάσταση που να επιτρέπει την επαναπώλησή του καθώς και να μην έχει αποσυσκευαστεί (δεν έχει αφαιρεθεί το πλαστικό περιτύλιξης και βρίσκεται στην αρχική του κλειστή ή σφραγισμένη συσκευασία, με αξεσουάρ, οδηγίες, κλπ).
 • Θα πρέπει να γίνει επιστροφή ολόκληρου του πακέτου σε περίπτωση ειδών προσφοράς.
 • Εποχιακά είδη επιστρέφονται μόνο κατά τη διάρκεια της σεζόν που αγοράστηκαν.

Σημείωση : Σε περίπτωση μη ενημέρωσης του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών για την ισχύ οποιουδήποτε από τα παραπάνω ( επιστροφές / αντικαταστάσεις / αλλαγές) η αποθήκη δε θα κάνει δεκτή την παραλαβή του δέματος.

Επιστροφή Χρημάτων (Ισχύει μόνο για το eshop).

Εφόσον η διαδικασία επιστροφής έχει ολοκληρωθεί σωστά και πληρούνται οι προϋποθέσεις επιστροφής, η επιχείρησή μας είναι υποχρεωμένη να επιστρέψει τα χρήματά σας με τον ίδιο τρόπο που έγινε η εξόφληση της παραγγελίας σας, εντός διαστήματος 30 ημερών από την επιστροφή του προϊόντος στην αποθήκη μας.
Η επιστροφή  χρημάτων γίνεται ως εξής:

 • Στη χρεωστική / πιστωτική σας κάρτα, σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έχει γίνει μέσω αυτής (Τρόποι Πληρωμής ΕΔΩ).
 • Στον τραπεζικό λογαριασμό που έχετε αποστείλει σε εμάς μέσω email στο payments@pinkdot.gr, σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έχει γίνει με αντικαταβολή. Εμείς θα σας στείλουμε ένα email ειδοποίησης όταν πραγματοποιηθεί η επιστροφή των χρημάτων. Ο χρόνος για να δείτε τα χρήματα στον λογαριασμό σας μπορεί να ποικίλλει και καθορίζεται από την εκδότρια τράπεζα. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την τράπεζά σας για περισσότερες λεπτομέρειες.
 • Σε περίπτωση αντικαταβολής , γίνεται κατάθεση στον λογαριασμό που θα μας υποδείξετε στο έντυπο υπαναχώρησης.

Επιστροφές Δώρων

Αν θέλετε να επιστρέψετε ένα δώρο, θα πρέπει ο πελάτης που πραγματοποίησε την αγορά να ακολουθήσει τη διαδικασία Επιστροφών όπως περιγράφεται παραπάνω και αυτός θα είναι και ο αποδέκτης της επιστροφής των χρημάτων.

Σημαντικές Πληροφορίες

Για λόγους υγιεινής και ασφάλειας τα παρακάτω προϊόντα δεν επιστρέφονται:

Τρόφιμα και Συσκευασίες τροφίμων (σοκολάτες, γλειφιτζούρια , καραμέλες κ.ο.κ.) Λούτρινα.

Σημείωση: Εάν δεν έχετε λάβει το email επιβεβαίωσης αποστολής της παραγγελίας σας μπορείτε να στείλετε email στο hello@pinkdot.gr με θέμα “Ακύρωση Παραγγελίας” αναγράφοντας τα στοιχεία της παραγγελίας σας.

Για την εξυπηρέτησή σας, το τμήμα ακυρώσεων λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:30 με 21:30 και Σάββατο 09:30 με 20:00