Το Pink Dot café πιστεύουμε πως είναι πολλά παραπάνω από ένα απλό καφέ. Όχι μόνο επειδή έχει ένα μοναδικό design,  αλλά επειδή η όλη σκέψη πίσω από τη δημιουργία του ήταν εξαρχής η δημιουργία ενός «μαγικού» χώρου. Και η έννοια μαγικό απευθύνεται στην αύρα που μας αποπνέει.  Είναι ένας χώρος που με το που μπαίνεις μέσα ξεφεύγεις από την ρουτίνα της καθημερινότητας , ονειρεύεσαι, ταξιδεύεις, για λίγο χάνεσαι. Αυτή είναι η μοναδικότητα του.

Τόσο εγώ, όσο και η ομάδα που πλαισιώνει το Pink Dot από το πρώτο λεπτό που υπήρχε μόνο ως μια νοερή ιδέα, μέχρι και σήμερα που είναι ένας τόσο ζωντανός χώρος, έχουμε μια κοινή βάση. Σκεφτόμαστε outside of the box. Σεβόμενοι το σύνολο των γεγονότων και των απαιτήσεων της εποχής, προχωράμε παράλληλα με αυτά αλλά με μια βασική διαφορά. Κινούμαστε με πολύ θετική και άκρως δημιουργική σκέψη. Χωρίς φόβο για την όποια πορεία των καταστάσεων. Τα βλέπουμε όλα ως νέες ευκαιρίες για να κάνουμε τον κόσμο να χαμογελάσει ερχόμενος σε εμάς. Σαφέστατα το αύριο είναι αβέβαιο και εμείς δεν θέλουμε να αφήσουμε αυτό το «άγχος» να μας παρασύρει. Δεν ταιριάζει στη ροζ ψυχή της ομάδας μας.

Η συνεχής πρόληψη για την πανδημία είναι κάτι που έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας όλων μας. Από την πλευρά μας, τόσο ως χώρος εστίασης αλλά και ο καθένας μας σε ατομικό επίπεδο, τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας με μεγάλη ευλάβεια, ώστε να διασφαλίσουμε τόσο την ασφάλεια των πελάτων μας αλλά και του προσωπικού μας. Το χειμώνα θα συνεχίσουμε με τα μέτρα που ήδη έχουμε λάβει. Δηλαδή: 

  • Όλο το προσωπικό μας, συμπεριλαμβανομένων των ατόμων που εργάζονται στην κουζίνα μας, φοράνε μάσκες.
  • Τα άτομα της κουζίνας φοράνε αυστηρά και γάντια και σκουφάκια.
  • Έχουν τοποθετηθεί αντισηπτικά και ειδική σήμανση, σε όλες τις εισόδους του καταστήματος μας.
  • Έχουν τοποθετηθεί αυτοκόλλητα στο πάτωμα για την τήρηση της απόστασης του 1,5m, όπως αυτή ορίζεται από τον νόμο.
  • Τα τραπέζια απολυμαίνονται με Detol  κατά την εναλλαγή των παρεών.
  • Οι κατάλογοι μας είναι σε μορφή QR code και βρίσκονται τοποθετημένοι σε όλα τα τραπέζια.
  • Όλες οι τζαμαρίες κατά μήκος της βεράντας μας είναι συρόμενες. Τις μέρες με καλοκαιρία είναι συνεχώς ανοιχτές. Τον χειμώνα θα αφήνουμε κάποια φύλλα ανοιχτά έτσι ώστε να έχουμε ολοήμερη φυσική ανακύκλωση του αέρα. Συνεπώς όσοι μας επισκέπτονται θα μπορούν να νιώσουν μια παραπάνω ασφάλεια.
  • Παρακολουθούμε συνεχώς τις εξελίξεις των γεγονότων και προσπαθούμε, από άποψη ασφάλειας, να βρισκόμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά ώστε να διασφαλίσουμε στο μέγιστο δυνατό τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται για την έξοδο τους. 

Για εμάς η κάθε μέρα είναι μια νέα πρόκληση. Κλείνοντας μόλις λίγους μήνες ζωής ο κόσμος ακόμα δεν έχει δει σχεδόν τίποτα από αυτά που θέλουμε να δώσουμε. Να δημιουργήσουμε. Σύντομα στον κατάλογο μας θα δείτε τα burger που ετοιμάζουμε. Θα ποικίλουν σε γεύσεις ώστε να μπορούν να καλύψουν τα γούστα του κάθε ουρανίσκου! Αλλά μιας και αναφερθήκατε στη νέα σεζόν, καθώς ο χειμώνας είναι προ των πυλών, θέλουμε να τον καλωσορίσουμε με βελουτέ σούπες ημέρας, energy boost, ώστε να προσφέρουμε το δικό μας είδος ζεστασιάς. Και για να πάμε και στην αγαπημένη περίοδο όλων μας, τα Χριστούγεννα, η σεφ μας ετοιμάζει ήδη το εορτινό μενού. Κάποια από τα γλυκά που θα δοκιμάσετε είναι τάρτα σοκολάτας με κάστανο, τάρτα με κρέμα κολοκύθας και μηλόπιτα με αμυγδαλόκρεμα!

Πάρτι, πάρτι, πάρτι ! Είμαστε πολύ περήφανοι που τόσος κόσμος μας εμπιστεύεται για τις τόσο μοναδικά σημαντικές του στιγμές. Είτε πρόκειται για πάρτι γενεθλίων, είτε για bachelorette, για εμάς το κάθε event είναι κάτι το μοναδικό, μια νέα πρόκληση. Οι θεματολογίες ποικίλουν και εμείς θέλουμε πάντα να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας ώστε να δημιουργούμε σε όλους τις πιο παραμυθένιες αναμνήσεις. Παράλληλα όμως, και με μεγάλο ενθουσιασμό ετοιμαζόμαστε για τα Χριστούγεννα. Καθώς θα είναι οι πρώτες Pink Dot γιορτές και παράλληλα πρόκειται για την πιο υπέροχη περίοδο του χρόνου, το θεωρούμε ένα πολύ μεγάλο challenge.  

Για τους λάτρεις των healthy γεύσεων, οι επιλογές ποικίλουν  και πρόκειται να αυξηθούνε και άλλο. Κάποια από τα πιάτα που τους προτείνουμε να δοκιμάσουν είναι : vegan zucchini linguine, yogurt & smoothie bowls, avocado toast αλλά σίγουρα και κάποιες από τις gluten free γεύσεις μας. Αξίζει να σας πω πως οι κατάλογοι μας έχουν dietary info με σύμβολα για τα πιάτα και τα ροφήματα μας που είναι κατάλληλα για vegans όπως και για αυτά που είναι gluten free. Έτσι βοηθάμε τον κόσμο να επιλέξει πιο εύκολα αυτό που του ταιριάζει.

Η αλήθεια είναι πως υπάρχει μεγάλη αλλαγή και έντονη αντίθεση στις διατροφικές επιλογές του κόσμου.  Όσον αφορά το φαγητό, κινούνται σε τελείως healthy και low cal μοτίβα. Στις γλυκές τους επιλογές ή στα ροφήματα από την άλλη, διαλέγουν ό,τι πιο grande μπορεί να έχει ο κατάλογος. Όπως μπορείτε να καταλάβετε το constrast που παρατηρούμε είναι πολύ μεγάλο.

Ξεκάθαρα τα Velvet cake μας. Όποια γεύση και αν προτιμάτε (red, rose, mocha ή carrot) σας τα προτείνω ανεπιφύλαχτα! 

Πριν καν μπει κάποιος στο Pink Dot θα δει παντού τριαντάφυλλα. Είναι ο καθρέφτης της ψυχής μας, η μυρωδιά μας, η έμπνευση μας, το χρώμα μας και σίγουρα η γεύση μας.